Particulieren

U kan bij ons terecht voor een compleet nieuwe realisatie evenals voor kleine aanpassingen aan uw tuin en toebehoren.

Bedrijven

DSP heeft al voor tal van bedrijven aanleg en onderhoud gedaan. Van wekelijkse opknapbeurten tot het strooien van dooizouten tijdens de winterperiode.

Onze diensten

Algemene aanleg

Het zaaien van gazons, het leggen van graszoden, beplanting, en alle andere klussen die u van een tuinaannemer verwacht.

Zwemvijvers

Uw droomtuin is pas compleet met een mooie zwemvijver en het geheel. Zo kan u in de zomer rustig genieten van een verfrissende duik. Met een zwemvijver hebt u gegarandeerd iets unieks in uw tuin.

Omheiningen

U wil graag uw privacy vergroten of beletten dat uw kroost of huisdieren weglopen? Wij zorgen voor een passende sluiting omheen uw erf.

Algemeen onderhoud

Het maaien van gazons, het bestrijden van onkruid, het snoeien van hagen, bomen en planten in de zomer en winter. Het afval wordt steeds proper opgekuist en meegenomen.

Tuinelektriciteit

Dankzij de sfeerverlichting die wij aanbrengen kan u ’s avonds nog langer genieten van uw tuin. Ook het plaatsen van pompen voor bijvoorbeeld een borrelbron kunnen wij voor u regelen.

Houten terrassen

Liever geen terras in steen? Hout heeft ook zijn charme. Wij bieden u op maat gemaakte terrassen aan in hout naar keuze.

Verhardingen

Van het uitgraven van putten tot het leggen van klinkers en plaatsen van borduren. Opritten, terrassen, paden, … Alles is mogelijk en dit met verschillende steensoorten.

(3D) Ontwerp

DSP zorgt voor een creatief 3D ontwerp dat samen met u overlopen wordt. Heeft u zelf een ontwerp voor uw droomtuin? Wij zetten uw plannen om in een praktische realisatie.

Strooien van dooizouten

Tijdens de winterperiode kan u eveneens op ons rekenen om uw parking of bedrijventerrein ijs -en sneeuwvrij te maken.

Interesse in onze diensten? U kan ons steeds contacteren op +32 475 69 40 11
of een bericht sturen op info@bvba-dsp.be

Deze bedrijven kozen reeds voor DSP

Menu